2011. Nina osniva plesnu skupinu Meral.

Prevedeno s arapskog, riječ "meral" znači "gazela". Djevojke vjeruju kako upravo ova graciozna i predivna životinja utjelovljuje i njih same.Do sada, djevojke su nastupale u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Mađarskoj kako na plesnim predstavama tako i na raznim eventima.

 

2014.osvajaju 3.mjesto u kategiriji grupa na međunarodnom festivalu "Cairo Festival Budapest" u Mađarskoj.

 

Misija skupine je svojim plesom dočarati ljepote orijentalnih plesova.

Vizija skupine je biti "svoje", kombinirati razne plesne stilove kao i svoje različite karaktere ta na taj način biti drugačije. Cilj skupine je konstantno učiti, osmišljavati kreativne koreografije, nastupati diljem svijeta, družiti se i održavati međusobna prijateljstva i ljubav prema plesu.

 

Glavni voditelj i koreograf je Nina, a djevojke same osmišljavaju svoje kostime te ih i izrađuju u suradnji s krojačicom. Jednom mjesečno, neke od članica možete vidjeti i u restoranu Delizie Libanesi u Zagrebu.

 

UKOLIKO I TI želiš postati članicom skupine Meral, javi se na e-mail:

infotrbusniples@gmail.com

Plesači su još jedan instrument u orkestru; onaj instrument koji vizualno intrepetira note/ritam/melodiju/vokal...Plesači daju svoje srce, svoje emocije i svoje iskreno "ja" publici...

Biti plesač; jedno je od najmanje zahvalnih poslova na svijetu...ali; biti plesač; jedno je od najiskrenijih i najljepših poslova na svijetu!

Nina

© 2013. All rights reserved.

Tel: ++385 99 2008 508  |  Mail: infotrbusniples@gmail.com