Naša dvorana nalazi se na lokaciji Šubićeva 55, Zagreb (preko puta tržnice Kvatrić), na zadnjem katu.

Za upise u grupe, kontaktirajte nas na:
infotrbusniples@gmail.com ili 099 2008 508
POČETNA ORIJENTALNA GRUPA
 

​TERMIN: utorak/četvrtak od 20 - 21h

NAČIN RADA: svaki sat započinjemo zagrijavanjem kroz set vježbi kako bi se fizički i psihički pripremili za sat. Slijedi set aerobnih vježbi za jačanje mišične muskulature s naglaskom na mišiće natkoljenice, trbuha, leđa i gluteusa. Zatim slijedi "drill" set kroz koji se uči tehnika izvođenja zadanih pokreta što čini grupacija kako statičnih tako i pokreta u kretanju. Pokrete povezujemo u kombinacije te sat završavamo kratkim istezanjem mišića.

 

TRAJANJE SATA: 60 min.

​​​                

 
NAPREDNA ORIJENTALNA GRUPA
 

TERMIN: utorak/četvrtak od 21 - 22h

​​

NAČIN RADA: svaki sat započinjemo zagrijavanjem kroz set vježbi kako bi se fizički i psihički pripremili za sat. Slijedi set aerobnih vježbi za jačanje mišične muskulature s naglaskom na mišiće natkoljenice, trbuha, leđa i gluteusa. Slijedi "drill" set kroz koji se uči tehnika izvođenja zadanih pokreta što čini grupacija kako statičnih tako i pokreta u kretanju te kombinacije pokreta. Zadnjih 30 min. radimo koreografiju. Sve završavamo kratkim istezanjem mišića.

 

TRAJANJE SATA: 60 min.

.

Kontaktirajte nas za sva vaša pitanja!

 
SREDNJA ORIJENTALNA GRUPA
 

TERMIN:  ponedjeljak/srijeda od 20 - 21h

 

​NAČIN RADA: svaki sat započinjemo zagrijavanjem kroz set vježbi kako bi se fizički i psihički pripremili za sat. Slijedi set aerobnih vježbi za jačanje mišične muskulature s naglaskom na mišiće natkoljenice, trbuha, leđa i gluteusa. Potom "drill" set kroz koji se uči tehnika izvođenja zadanih pokreta što čini grupacija kako statičnih tako i pokreta u kretanju, Na kraju se uče kombinacije iz koreografija, a sve završavamo istezanjem mišića.

 

TRAJANJE SATA: 60 min.

.

SKUPINA MERAL (zatvorenog tipa)

TERMIN: ponedjeljak/srijeda od 21 - 22h i po dogovoru

 

TRAJANJE SATA: 90 min.

NAMIJENJENO: djevojkama izabranima od strane Nine. Grupa je "zatvorenog" tipa, međutim, postoji stalna mogućnost ulaska novih članica.

 

UKOIKO ŽELITE BITI ČLANICA SKUPINE: morate imati plesno iskustvo u orijentalnim plesovima najmanje 3.g. (intezivnog učenja).

 

Osim vašeg plesnog znanja bitno nam je i sljedeće:

- da ste odgovorna osoba (prema sebi, svom zdravlju i tijelu, prema plesu, voditeljici i ostalim članicama skupine) 

- da shvaćate ples kao svakodnevnicu svog života zbog kojeg vam nije problem ponekad "žrtvovat" i druge hobije ili životne situacije

- spremnost na rad, vježbanje, treniranje i nastupe

- shvaćanje da same financirate plesne kostime i rekvizite

- najmanje jednom godišnje morate prisustvovat jednoj plesnoj radionici pod voditeljstvom renomiranih plesača

- da ste vedra osoba, iskrena i otovrena za učenje i ne-orijentalnih pokreta

 

Ukoliko ste zainteresirani, javite se direktno Nini na: nistepic@yahoo.com

Plesači su još jedan instrument u orkestru; onaj instrument koji vizualno intrepetira note/ritam/melodiju/vokal...Plesači daju svoje srce, svoje emocije i svoje iskreno "ja" publici...

Biti plesač; jedno je od najmanje zahvalnih poslova na svijetu...ali; biti plesač; jedno je od najiskrenijih i najljepših poslova na svijetu!

Nina

© 2013. All rights reserved.

Tel: ++385 99 2008 508  |  Mail: infotrbusniples@gmail.com